Bareback sex met een schone man


Veel mannen geloven het niet maar ik loop echt altijd zonder slipje rond. Dit doe ik omdat het mij gewoon een goed gevoel geeft. Het is lekker om die vrijheid in mijn broekje te voelen. Daarbij vind ik het ook erg geil om het gezicht van een man te zien als die mijn broek open doet. Mijn strakke pik die komt dan meteen uit de broek en dit zorgt er vaak voor dat een man mij dan ook bijna altijd direct begint te pijpen. Heb je een date met mij dan weet je dus nu al dat ik geen slipje aan heb. Verder ben ik iemand die wel vrij direct is. Dat afwachtende gedoe daar heeft niemand wat aan. Zijn we bij elkaar en zitten we naast elkaar dan zal ik al snel met mijn hand over je kruis heen gaan. We praten dan wel gewoon door maar ondertussen zal je een lekkere pikmassage krijgen. Ik zou het dan ook wel lekker vinden om jouw hand dan ook over mijn pik te voelen. Wanneer we dan beginnen met de sex dan weten we dat we beide al een lekkere harde en stijve pik hebben.
Wat ik zoek is een schone man om bareback sex te hebben. Dat houdt in dat ik om een bewijs vraag of je echt schoon bent. We willen allebei geen risico nemen, dat is normaal. Ik laat mezelf regelmatig controleren en k laat jou mijn bewijs zien. Wil je dat liever niet dat is geen probleem. Maar dan mag je niet in mijn gaatjes klaarkomen.
Alvast een dikke kus en tot snel!
Contact opnemen – kik hier