Ben helemaal op en top vrouw


Als je mij ziet dan zou je niet zeggen dat ik een transgender ben. Dat moet natuurlijk ook niet. Toch is het voor de mannen die met mij een afspraak maken wel een groot voordeel dat ik een man ben geweest. Dit is omdat ik precies weet wat een man lekker vindt en waar hij geil van kan worden. Ik kan natuurlijk als mijn plannetjes hier gaan onthullen maar dat ga ik niet doen. Wat ik wel ga doen is je gewoon garanderen dat als je een date met mij hebt dat je dan weet dat ongelooflijk geil zal gaan worden. Ik wil ook niet teveel kletsen en zeuren. Als je zin hebt dan stuur je mij een bericht en dan vertel je mij wat je graag zou willen doen. Wanneer we het beide geil vinden dan gaan we het in de praktijk brengen. Ik woon in een apartementje wat redelijk afgeschermd staat. Voor mij is het dus geen enkel probleem om mannen te ontvangen. De enige voorwaarde die ik wel aan de mannen stel is dat ze schoon zijn. Pas als je goed gewassen bent en klaar ervoor bent om echt harde sex te hebben dan kun je langs komen.
Klik hier om contact met mij op te nemen