Chick met ballen


Hoi lekker ding. Op zoek naar een vrouw met ballen? Maar dan de echte ballen? Hier ben ik, een leuke spontane meid met pik en ballen die lekkere cumshots kunnen geven.
Wat je wel moet weten dat is dat ik tegenwoordig bijna alleen nog maar one night stands doe. Dit maakt het gewoon veel makkelijker. Het is niet dat ik het niet geprobeerd heb om een sexrelatie aan te gaan. Dit ging op zich ook wel een tijdje goed. Toch is er dan altijd het moment dat het fout gaat lopen en dat de één meer wil dan de ander. Dat wil ik nu voorkomen door alleen nog maar eenmalige afspraken te maken. Kun je hiermee akkoord gaan en vind je het prima dat we na de date weer ieder ons eigen weg gaan dan kun je mij een bericht sturen. Ik vind het altijd wel fijn dat je in het bericht wel iets meer over jezelf zou vertellen. Ik hoef natuurlijk niet je hele levensverhaal te horen. Toch zou je wel een beetje uit kunnen leggen hoe je eruit ziet en wat je lekker vindt om te doen. Wanneer er een klik is dan kunnen we een datum plannen en dan kunnen we lekker gaan genieten.
Reageren – klik hier