Date contact Venlo


Om maar meteen eerlijk te zijn kan ik zeggen dat ik een transsexueel ben. Staat dit je niet aan dan kun je meteen op zoek naar iemand anders. Lees je nu nog steeds dan heb je nog interesse. Dan kan ik je zeggen dat ik op zoek ben naar mannen die op korte termijn beschikbaar zijn. Dit is beschikbaar voor sex natuurlijk. Aan een relatie daar begin ik niet meer aan want dat is niets voor mij. Het voelt voor mij ook goed om sex te hebben met meerdere mannen en ik kan dan ook geen monogame relatie aangaan. Ik denk dat je nu wel weet dat je mij alleen hoeft te benaderen als je zin hebt in geile en spannende dates. Wil je dit dan zou ik erg graag willen weten wat je dan met mij zou willen doen. Als ik alleen al berichten lees van mannen die weten wat ze willen dan kan ik daar al heel geil van worden. Misschien ben ik na je eerste berichtje al met mezelf aan het spelen. Zie je dit al helemaal voor je dat ik klaar kan komen van jouw berichtje?
Klik hier om contact met mij op te nemen