Een heerlijke geile date. Apeldoorn

Ik ben Pruusje, ergens in de 20 en ik hou van het leven. Ik heb fijne familie en goede vrienden om me heen die er voor me waren toen het allemaal even wat minder met me ging, en daar ben ik ze nog altijd dankbaar voor. In 2016 heb ik mijn leven compleet omgegooid en mezelf gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben dan ook zeker tevreden met mezelf alleen schijnt het nogal lastig te zijn iemand te vinden die die mening deelt. Ik hoop dan ook dat ik hier iemand kan leren kennen die mij wel 100% kan waarderen om wie ik ben, die niet wil dat ik verander. Ik hoef geen vaste relatie, maar een heerlijke geile date is wel waar ik op zit te wachten. Ik hoor graag van je welke vieze, geile dingen je allemaal met mij wilt gaan doen maar vooral ook wat je voorkeuren zijn en wat je wilt dat ik allemaal met jou ga doen. Wees niet bang je voorkeuren of fantasie met mij te delen, ik ben erg open minded en sta overal voor open. Neem contact met mij op