Een stel om mee te daten

Ik weet dat dit een datingsite is waar voornamelijk mannen alleen te vinden zijn die op zoek zijn naar een date. Toch ben ik op zoek naar iets anders. Ik sta open om alleen met mannen te daten. Toch hoop ik dat er ook mannen op deze website te vinden zijn die een open relatie hebben. Dat is er nog nooit van gekomen, daarom lijkt mij dit erg fijn. Ik weet dat het waarschijnlijk lastig zal zijn om dit te vinden maar niet geschoten is altijd mis. Heb je interesse of wil je mij eerst even zien of ik geschikt ben voor jullie als stel dan stuur mij maar een berichtje. Ik doe mijn best je zo snel mogelijk te antwoorden. Ik denk dat het voor een stel ook een hele ervaring zal zijn om eens met een shemale af te spreken. Er zijn immers veel meer mogelijkheden. Contact opnemen