Footsex maatje gezocht

Heey hallo , ik heet Therese en kom uit Arnhem. Met mijn 43 jaar heb ik er zeker al een stuk op zitten maar er ligt nog zo veel voor mij om te doen. Ik wil alles uit het leven halen en genieten van wat er nog in zit. Alleen heb ik wel een fetisch stout he? Ik verzorg mijn voetjes altijd extra goed en als een man ze dan extra aandacht kan geven vind ik dat alleen maar heel erg fijn. Hou je dus van voetjes waar ik echt alles mee kan dan weet je wat je moet doen. Weet je wat mij nou echt een heel geil idee lijkt ? Het is misschien wel heel erg stout hoor alleen wil ik het zo graag een keertje. Ik wil graag een keertje lekker uit eten met een man. Maar niet zo maar een etentje. Ik hou van spanning en wil mijn voetjes graag in jou kruis plaatsen. Langzaam met mijn voeten over jou stijf wordende pik. Vind je dat lekker als ik dat bij je doe? Hmm ik met mijn schonen voetjes over jou pik. Jij die langzaam je rits van je broek los knoopt zodat ik over al een stuk makkelijker bij kom. Gaan we er voor? Neem contact met mij op