Geil blondje zoekt sex en meer. Rotterdam

Ik ben een tranny van 19 jaar en ik zoek meer dan alleen seks. Hoe je het moet noemen dat weet ik niet echt. Of ik specifiek een relatie zoek dat is nog maar de vraag. Laten we het er maar op houden dat ik eerst op zoek ben naar leuke nieuwe mensen. Daar wil ik dan graag plezier mee maken en liefdevolle sex mee bedrijven. Ik ben dus niet op zoek naar extremiteiten of hele harde sex. Een beetje experimenteren dat vind ik wel fijn. Ook kan ik wel genieten van het spelen met een speeltje. Goed, je hebt nu een beetje een beeld van mij. Zou je mij ook een beeld van jou kunnen geven als je interesse hebt? Het maakt mij niet heel veel uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent. Voor mij is het belangrijk dat je een lieve man bent die ook een beetje geduldig is. Ik ben best wel een verlegen persoon en daarom ben ik ook op zoek naar een rustige en lieve man. Ik denk dat een oudere man daarom misschien wel beter bij mij past. Deze hebben al wat meer ervaring en die weten denk ik ook beter hoe je met jongere mensen om moet gaan. Contact opnemen