Geil daten. Apeldoorn


Ik ben zachtaardig maar ook enorm gei. Het kan als een beetje een tegenstelling overkomen maar het is nu eenmaal zo. Ik ben een persoon die zeer zachtaardig is maar daarnaast ook erg geil. Wanneer ik met een lekkere kerel het bed in stap dan lijkt het wel of ik een ander persoon aan het worden ben. Ik wil dan niets anders dan spelen met die lekkere pik van je. Ben je op zoek naar een vrouw zoals ik en heb je er geen probleem mee dat ik nog een 21 cm verrassingtje tussen de benen heb hangen dan ben je de kerel voor mij. We kunnen dan eerst even chatten om elkaar iets beter te leren kennen. Vervolgens als we dan beide het gevoel hebben dat we graag willen afspreken dan plannen we een date en dan gaan we samen genieten. Mijn voorkeur heeft het om af te spreken met mannen die niet te ver bij mij vandaan wonen. Doe jij dit wel dan kunnen we wel daten maar dan zou ik wel graag willen dat je naar mij toe zou willen komen. Als ik geil ben dan wil ik liever niet eerst uren in de auto zitten. Ik hoop dat de kerels dat hier begrijpen.

Wacht niet langer en reageer op mijn advertentie