Geile shemale zoekt man


Ik ben op zoek naar een vent die net als ik overdag kan afspreken voor een geile date! Niet eentje die na een keer al weer afhaakt, maar die toch wel, net als ik, er zin in heeft om elkaar vaker te zien en samen te genieten. Dus het liefst iemand die een beetje flexibel in zijn tijd is.
De man die ik zoek mag best een relatie hebben, dat is geen probleem. Qua leeftijd zat ik te denken aan max 55 jaar en qua uiterlijk ben ik niet zo veel eisend. Een baard vind ik niet echt sexy, behalve als het een sikje is. Potentie is wel belangrijk want ik lust er wel pap van en pap van jou natuurlijk! Ontvangen kan ik thuis in Groningen, dus de locatie is ook geen probleem. Eventueel kan ik ook naar jou komen of we pakken een hotelletje.. Dus welke man tot 55 jaar ziet het zitten om mij eens heerlijk onder handen te nemen?
Klik hier om mij een bericht toe te sturen