Geile trans girl Almere

Ik ben een trans girl, maar wel met vrouwelijke vormen, alleen is alles wat kleiner, klein maar fijn zeg maar. Ik ben op zoek naar een liefst wat oudere man die bi is, dus geen nichterig type maar een echte man. Ik hou van standje 69, elkaar lekker leegzuigen, maar hou ook van zoenen, knuffelen, en doggy style, ik ben lief en romantisch en doe niet aan harde SM, ik vind het wel heel spannend om jou vast te binden zodat ik lekker met mijn lichaam over jouw lijf heen kan gaan, en al je lekkere plekjes kan gaan ontdekken. Ook hou ik ervan om me door een dominante man te laten domineren. Ik wil het liefst bij mij thuis iets afspreken, maar een hotelkamer vind ik ook prima. Ik ben trouwens gek op stiletto hakken, mooie lingerie en ben heel erg schoon op mijn lichaam. Stuur mij een spannend berichtje als je meer wil weten of afspreken