Ik wil jou pijpen. Den Haag

Mijn naam laat niks te wensen over, ik ben gewoon heel erg dol op pijpen. Word er enorm geil van als ik een pik helemaal klaar mag zuigen tot je in me mond spuit. Een grote of kleine paal als het maar een harde is, of moet ik hem lekker hard maken in me mond? Het idee gewoon maakt dat ik al een harde pik krijg bij het idee dat ik je mag pijpen. Mijn ultieme wens is om als pijphoertje gebruikt te worden, keer op keer iemand leegzuigen. Of naar een park waar je wacht op mij met een harde paal in je broek, met me gulzige mondje en mijn zaadvragende ogen zuig ik je naar een hoogtepunt toe. Ik ben klein en teder maar mijn mondje kan een grote paal aan tot diep in me keeltje, of pak je mijn haren beet en stoot je tot je klaarkomt? Graag zelfs, gebruik me mondje maar alleen om je pik te legen. Vindt het ook erg geil als je mijn kontje vingert als ik je pik in me mond heb, of heb je liever dat ik je ballen lik en streel al je eikel lekker hard en vochtig is? Misschien kan je al heel snel want het verlangen wordt alleen maar meer naarmate ik er aan denk. Laten we in ieder geval vandaag nog kennismaken met elkaar hier want lang kan ik niet meer wachten, woon je niet in de buurt dan ben ik bereid een stukje te reizen. Als je me maar beloofd dat het de moeite is en je een lekkere dikke paal voor me heb waar ik me uren mee kan vermaken. Ik wil wel meerdere keren zuigen, kleine pauze tussen de zuigbeurten door maar ben gek op zaad en zuigen. Kun jij me laten zien dat je net zo gek bent op gepijpt worden als ik op pijpen reageer dan direct, we hebben geen tijd te verliezen toch?