Jonge transgender vrouw op zoek naar FWB. Groningen

Transgender Groningen. Ik ben een transgender vrouw, ben 20 jaar oud en geen zin in een vaste relatie op dit moment. Maar je kunt er zeker van zijn dat we samen een moment zullen hebben om nooit te vergeten. Voel je vrij om me een berichtje te sturen. Ik ben geen en ik ben niet op zoek naar geld in ruil voor seksuele gunsten. Ik kan ontvangen en hier gaat ook mijn voorkeur naar uit. We zouden ook eerst even rustig kunnen praten. We kunnen dan beide aangeven wat we willen doen. Heb je een wens dan stuur deze maar. Misschien is er wel een manier waardoor je lekker klaar gaat komen. Jij hebt dan je zin en je ziet je wens door mij vervult worden. Ik heb dan ook mijn zin want ik kan dan je lekker zaad proeven. Zo hebben we er beide iets aan en dat is natuurlijk waar het om gaat. Contact opnemen