Ladyboy date Utrecht

Hoi mop, ik ben een ladyboy, dus een mooie vrouw met dat extraatje, en als je net zo geil bent als ik, dan wil ik graag met jou bij mij thuis afspreken. Ik zal in ieder geval zorgen dat het lekker behaaglijk en warm is, zodat ik snel mijn kleding uit kan doen, mijn lingerie, kousen en high heels hou ik natuurlijk nog even aan, en mijn extaatje bewaar ik voor het laatst. Het nadeel is dat ik al snel in de stemming ben, en dat kan je dan natuurlijk al aan mijn slipje zien, want mijn pik kan behoorlijk groot worden. Misschien vind je het wel geil om te kijken hoe ik met mijn hand in mijn slipje ga, en dan zachtjes aan mijn pik ga trekken. Nu hoop ik dat die van jou ook snel tevoorschijn komt zodat ik daar lekker aan kan zuigen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je hem in mijn strakke anus wil duwen, maar dan zul je jezelf wel moeten beheersen want ik wil het orgasme zo lang mogelijk uitstellen. Ik geef mijn telefoonnummer pas als ik een geil berichtje van jou heb gekregen.