Mag ik jouw slavin zijn?

Een goeden dag, fijn dat je mijn advertentie hier even wilt lezen. Het is natuurlijk geen alledaagse advertentie die ik heir plaats, maar toch hoop ik dat ik er reacties op krijg en er iemand reageert die in het plaatje past. Ik ben Jettie, een echte shemale van 29 jaar oud. Ik heb lange blonde haren en blauwe ogen. Mijn tieten zijn mooi rond, net als mijn billen. Ik ben een ontvanger, wat in houdt dat ik het liefst geneukt word en zelf eigenlijk niet neuk. Daarnaast ben ik erg onderdanig. Ik weet dit al heel erg lang maar de laatste jaren heeft dit zich steeds verder ontwikkeld. Zo heb ik al wat meer van de sm wereld leren kennen en al wat grenzen mogen verleggen met een meesteres. Op dit moment ben ik op zoek naar een meester of meesteres aan wie ik mij volledig mag overgeven. Wanneer wij samen die vertrouwensband op bouwen mag je alles met mij doen. Om maar iets te noemen: kaarsvet, bondage, vernederen en klemmen. En vooral dat vernederen wind mij erg op. Je mag mij gebruiken voor je eigen genot en dat van je vrienden of vriendinnen. Taboes heb ik eigenlijk vrijwel niet tot niet en anders ben ik bereid om mijn grenzen samen met u te verleggen. Omdat ik vrijgezel ben en ook nog eens mijn eigen bedrijf run ben ik vrij flexibel in mijn tijden en kan u dan ook op verschillende momenten tot dienst zijn. U hoeft maar te bellen en ik kom er aan. Ontvangen kan ik ook, u kunt dus gerust bij mij langs komen. Ik zoek dus een man of vrouw die dit spel met mij aan wil gaan en die ik kan vertrouwen. Liefst niet te ver uit de buurt, maar dat is alleen een wens natuurlijk. Ervaring vind ik wel belangrijk want ik ben geen proefkonijn. Ben jij die meester of meesteres die toe is aan een nieuwe slavin die gewillig is en volledig voor u gaat? Doet u mij dan een mailtje, wie weet kom ik van de week wel bij u langs! Klik hier om te reageren