Meer dan alleen seks


Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat ik alles achter me heb gelaten en voor mezelf heb gekozen. Het was een lange niet al te gemakkelijke weg, maar het resultaat mag er zijn. Het enige wat ik nog niet heb is een vagina, maar ik heb wel een heerlijk strak mannenkutje. Ik hou van uitgaan en ga ook graag naar concerten, maar ik ben helaas nog niet de juiste man tegen gekomen waar ik mijn geheim mee durf te delen. Ik ben ook niet het type dat een vent oppikt in een bar, want het gaat mij om meer dan alleen maar sex. Neemt niet weg dat ik sex niet belangrijk vind hoor, maar ik wil dus niet alleen een man voor de sex. Ik heb een lief karakter, ben erg veelzijdig, en heb een hekel aan ruzie of geschreeuw. Ik vind het spannend als je mij van achteren neemt, mij bij mijn haar pakt, en me dan ook nog een paar klappen op mijn billen geeft. De rest vertel ik je later, maar ik wacht nu eerst op jouw reactie.
Reageren? Klik hier