Op zoek ben naar een leuke man om sex mee te hebben

Het lijkt mij het beste dat als we de eerste date hebben dat we dan beginnen met het pijpen van elkaar. Dit is iets wat ik erg lekker vindt en hier kun je ook aardig snel bij op je gemak voelen. Daarom zoek ik iemand die niet meteen de eerste date alle standjes van de sex wil proberen. We moeten even een rustig gesprek hebben en daarna kunnen we elkaar met de mond verwennen. Als je lekker wilt tongzoenen dan is dat ook wel iets waar ik voor open sta. Misschien ben ik wel anders dan de andere transgenders op deze website maar dat maakt mij misschien ook wel interessant. Ik vind het gewoon niets om meteen maar bovenop iemand te springen. Dan zijn we net beesten. Ik ben hier omdat ik op zoek ben naar een leuke man om sex mee te hebben. Als er dan zo’n goede klik is dat het misschien wat meer wordt dan is dat alleen maar leuk. Klik om te reageren