Op zoek naar een sex slaafje. Helmond

Hey spannende SM-mannen! Ik sta hier op deze website omdat ik op zoek ben naar een sekslaafje. Ik vind het heerlijk om de meesteres over jou te kunnen spelen. Ben zelf totaal niet onderdanig en enkel dominant, ik heb veel speeltjes, zweepjes, tuigjes en andere spullen waar ik je heerlijk mee kan straffen. Zoals je misschien al kunt lezen ben ik niet de strengste meesteres. Dat klopt inderdaad maar schijn kan bedriegen. Ik kom nu redelijk vriendelijk over maar als het moet kan ik ook heel erg streng zijn. Wanneer jij niet doet wat ik je zeg, o wanneer je mij daarin negeert zul je dat vanzelf gaan ondervinden. Wel vind ik het nodig om je te vermelden dat ik ook intiem wil zijn, al moet dit natuurlijk wel eerst verdiend worden. Ben jij een slaaf en enkel opzoek naar vernedering en niet naar intimiteit? Dan weet ik niet of je bij mij wel aan het juiste adres bent. Neem contact met mij op