Oproepje van stoute meid. Groningen


Hoi hoi! Welke jonge of oudere man wilt er een geile date met een stoute meid van 28 jaar met een lekkere lul? Het mag duidelijk zijn dat ik een shemale ben en dat je daar geen problemen mee moet hebben. Je moet het leuk vinden om met een shemale te daten. Heb je hier geen problemen mee dan stuur maar een berichtje. Heb je vragen over het daten met een shemale in zijn werk gaat dan kun je die vragen natuurlijk ook in een bericht stellen. Ik snap best dat niet alle mannen al eens met een shemale hebben gedate. Geldt dit ook voor jou dan kun je dit gerust aangeven en dan nemen we even rustig de tijd. Heb je al wel ervaring met het daten met een shemale dan zou ik dat ook graag weten. Ik hoef echt niet te weten wat je allemaal hebt gedaan. Wel weet ik dan dat we al snel een plek kunnen kiezen en daar lekker met elkaar aan de slag kunnen gaan. Ik kan niet ontvangen maar wel bezoeken.
PS het gaat puur om GRATIS sex, zoek je iets anders zoek dan verder.
Neem contact met mij op