Pijpkoningin zoekt lekkere man. Leeuwarden

Hallo lekkere man, ik hoop dat je op zoek bent naar mij. Ik ben een ervaren trans vrouw, en ik ben op zoek naar jou. In de eerste plaats gaat het mij alleen maar om lekkere sex, maar mocht het wel meer worden, dan is dat meegenomen, maar daar ga ik niet meteen van uit. Ik ben gek op pijpen, lange halen, en soms een beetje plagend want ik wil niet dat je een gewoon orgasme krijgt, maar ik wil dat je explodeert. Verder vind ik het lekker om met mijn tong je lichaam te strelen, en dan bedoel ik ook echt je hele lichaam, dus je zal mijn tong ook over je ballen naar je anus voelen gaan. Daarbij ben ik al een poosje geen maagd meer, dus ben ik ook anaal voor jou beschikbaar. Ik verwacht van jou dat je mij ook verwend, lekker fris bent, en niet ouder dan 55 jaar. We kunnen bij mij of bij jou afspreken, maar als je liever sex in een hotelkamer wil hebben, dan is dat ook geen probleem. Het liefst wel zo snel mogelijk, kusjes Lola Neem contact met mij op