Samen BDSM ontdekken

SM shemale
Afgelopen week was er iets op televisie en ik moet eerlijk zeggen ik werd daar wat opgewonden van. Niet verwacht maar het raakte me toch. Vandaar dat ik deze advertentie heb besloten te plaatsen. Het programma ging over lichte BDSM, en op het beeld werd een vrouw vast gebonden aan het bed. Ze kreeg een masker op en kon zich gewoon niet meer verroeren. Hierna werd ze door haar man geplaagd met zweepjes, veertjes en uiteindelijk werd ze “gedwongen” om hem klaar te pijpen. IK vond het een geil gezicht en wat er s’avonds in bed gebeurde zal ik je besparen. Maar ja hou breng je zo een fantasie tot uiting als je alleen bent? Juist niet dus. En dan ben ik nog een shemale dame dus dat maakt het allemaal nog iets moeilijker. Ik heb dus na veel twijfelen uiteindelijk besloten deze advertentie te zetten. In de hoop dat ik hier iemand zou treffen die deze interesse met mij deelt en samen op ontdekkingstocht wilde gaan. Klik hier om mij een berichtje te sturen