She-male zoekt oudere man


Heel oud ben ik nog niet. Daar staat wel tegenover dat ik erg geil ben dus dat compenseert het goed volgens mij. Ik ben op zoek naar een oudere en meer ervaren man die al vaker met een she-male heeft afgesproken. De laatste paar dates die ik heb gehad die waren geil maar ook best ongemakkelijk soms. Dit heeft er ook mee te maken dat ik had afgesproken met mannen die nog nooit met een she-male hadden gedate. Het is niet dat ik dit nooit meer wil doen maar op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar mannen die al wel wat meer ervaren zijn. Het is gewoon fijn om iemand niet alles uit te hoeven leggen. Je kunt dan meteen beginnen. Misschien is het voor de mannen wel fijn om te weten dat ik iemand ben die het initiatief neemt. Dus ik zal je al snel met mijn mond beginnen te verwennen en als ik voel dat je lul goed stijf is dan zal ik die ook al graag snel tussen mijn billen willen voelen. Ik ben dus zeker geen afwachtend persoon. Wil je meer van mij weten of weet je wel genoeg en zou je meteen een date willen plannen dan moet je maar wat van je laten horen. Ik zou het wel fijn vinden om berichten te krijgen van mensen die meer dan één zinnetje kunnen typen. Laat weten wat je lekker vindt en wat je ervaringen met she-males zijn. Dit zorgt ervoor dat ik dan meteen al een goed beeld van je heb en dit maakt het allemaal een stukje makkelijker. Ik zal je dan beloven dat ik er alles aan doe om je dan snel een leuke reactie terug te gaan sturen. Klik hier om mij een mailtje te sturen