Shemale date Roosendaal

Dit is een oproepje voor alle leuke mannen van Nederland en ook voor Belgiƫ, als je er voor naar Nederland wilt rijden tenminste. Ik ben een vrolijke meid van 31 jaar oud en kom uit de omgeving Roosendaal. Daarom dat ik ook zei, Belgiƫ mag ook wel. Ik heb lang donker haar en bruine ogen. Mijn borsten zijn groot en je mag ze wel een cup C noemen hoor. Buiten dit leuks heb ik nog een extraatje, namelijk een heerlijke lul. Ik ben namelijk geen gewone meid, maar en shemale. Daar hoef je niet van te schrikken hoor, het voordeel is dat ik kan zijn wie ik wil en jou ook op verschillende manieren kan verwennen. Ik kan je een heerlijke pijpbeurt geven, maar je mag me ook diep achterlangs nemen, net waar jij zin in hebt. Langs deze weg zoek ik een date voor komende week, aangezien ik dan een paar dagen vrij ben en die eigenlijk wel graag goed wil besteden. In mijn huisje kan ik je vrij ontvangen, want ik woon alleen en indien gewenst mag je ook blijven slapen. Dan kunnen we er een hele lange, geile nacht van maken. Heb jij dus volgende week niets te doen en zie je het zitten om mij en mijn lichaam eens verder te ontdekken? Dan ben je van harte welkom! Stuur me een berichtje met wie je bent en waar je vandaan komt, en een beetje een omschrijving van jezelf zou ik ook erg op prijs stellen. Wie weet gaan wij dan wel iets heel erg leuks beleven samen. Dikke kus van deze al geile meid! Neem contact met mij op!