Shemale date Rotterdam

Shemale date Rotterdam Stel je dit eens voor: we hebben al een paar weken contact met elkaar en merken allebei duidelijk dat er een klik is. Dit is niet alleen te merken aan de serieuze gesprekken die we hebben, maar ook aan de geile gesprekken die we in de avond voeren. We komen steeds meer over elkaar te weten, en worden dan ook steeds nieuwsgieriger naar elkaar. We besluiten om samen af te spreken, gewoon samen wat drinken ergens op een terras en dan zien we wel waar het naartoe gaat. Allebei een beetje zenuwachtig ontmoeten we elkaar voor het eerst, en ook hier is de klik meteen weer aanwezig. We praten gezellig wat, maar in onze ogen is te zien dat we eigenlijk veel meer willen dan dat. We besluiten samen naar mijn woning te gaan, om daar nog even wat te drinken maar, daar komen we niet eens aan toe. Zodra ik de deur achter mij sluit duw je me tegen de deur aan en begint me te zoenen. Je handen weten mijn borsten al snel te vinden en beginnen ze te strelen. Langzaam verdwijnt er een hand naar beneden, en je voelt al snel hoe geil ik ben, en hoe stijf mijn pik is. Je begint te wrijven en op dat moment verdwijnt mijn hand ook naar beneden, op zoek naar jouw stijve pik. We lopen naar mijn slaapkamer toe en kleden elkaar uit, klaar om verder te gaan. Je komt half boven op me liggen en begint me weer te zoenen. Eerst op mijn mond, dan in mijn hals en zo ga je langzaam naar beneden. Je tong speelt met mijn tepels terwijl je handen mijn borsten kneden. Je hoort me hijgen en je weet dat ik meer wil… Hoe zou dit verder gaan? Contact opnemen