Shemale zoekt dominante man

Een fantasie een droom die voor mij uit zal komen als ik door u gedomineerd zal worden. Ik weet niet hoe ik het met woorden aan u a moeten omschrijven daarom kan ik het beter voor u doen. U beveelt en ik volg het op. Dat is toch wat u graag wilt meester? Ik snap dat dus helemaal alleen heb ik nog niemand gevonden waar ik dat voor mag dien. Verlost u mij van het lange wachten en geeft u mij waar ik zo lang naar verlang? Ik hou de spanning tot dat ik een berichtje van u krijg maar laat u mij alsjeblieft niet te lang wachten. Liefdevol,teder en met genot nee dat wil ik niet. Als we heel eerlijk zijn natuurlijk wel het laatste alleen haal ik dat niet uit het tedere gedoe. Ik wil goed onder handen genomen worden en inderdaad soms luister ik helemaal niet. Maar jij als goede meester weet daar toch wel raar mee? Een blik zal al genoeg zeggen als jij met mij bezig bent en gebeurt dat niet dan zal ik de straf onder gaan die jij voor mij in petto hebt. Ik kan niet wachten maar doe het toch. Beginnen wij snel? Contact opnemen