Shemale zoekt echte romance. Tiel

Als ik iets geleerd heb de afgelopen jaren dan is het dat het zijn van een transgender nog niet echt geaccepteerd is. Ik heb dan ook veel moeite om een leuke kerel te vinden en daar een relatie mee aan te gaan. Ik vind sex fijn anders had ik mij natuurlijk niet op deze website aangemeld. Toch ben ik wel op zoek naar iemand om vaker mee af te spreken. Dit kan dan zijn in het begin voor alleen de sex. Stiekem hoop ik wel dat er dan nog meer in zal zitten. Ik ben wel weer toe aan een leuke vent in mijn leven. Dit is dan een vent die weet hoe hij een trans moet behandelen. Daarnaast moet dit dan een kerel zijn die het geil vindt om lange sex met een trans te hebben. Ik ben erg seksueel ingesteld. Hoewel ik een pik heb vind ik wel dat ik op en top vrouw ben. Ik heb dan ook best wat vrouwelijke trekjes. Zie je mijn foto en vind je mij wel aantrekkelijk dan moet je gewoon een bericht sturen. Ik zorg ervoor dat je altijd een antwoord krijgt. Contact opnemen