Shemale zoekt oudere man


Ik ben een leuke meid met lekkere borsten, lange haren, sportief figuur en een lange pik. Ja ja precies haha. Ik heb een leuk leventje met veel vrienden en goede baan. Waarom dan toch deze advertentie zal je je afvragen. Ik ben op zoek naar een wat oudere man, die samen met mij van de erotiek zou willen genieten. Relatie ben ik nog niet aan toe, zeker geen vaste relatie, maar ik ben wel verzot op heerlijke seks. Daarom dus ook deze advertentie. Ben jij tussen de 25 en de 50 of misschien 55 jaar oud en lijkt het je leuk om eens kennis te maken met deze shemale, dan nodig ik je bij deze uit om de stoute schoenen aan te trekken en mij een berichtje te sturen. Door mijn drukke werk kan het soms even duren voordat ik reageer maar ik laat altijd iets van me horen. Dus vertel mij hoe stout ben jij en wat zou je met mij willen doen? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw reactie en hoop je snel te spreken. X
Wil je reageren, klik dan hier