Shemale zoekt plezier. Amsterdam


Eindelijk heb ik het dan toch gedaan en deze advertentie gezet. Ik heb best lang getwijfeld maar uiteindelijk weet ik dat de reden waarvoor ik de advertentie zet, ook iets is wat ik heel graag zou willen. Ik ben een BBW Tgirl. Een shemale met een paar kilootjes extra. Ik ben niet een type waar elke man op valt, daarom heb ik besloten om online een date te gaan zoeken. Wie weet misschien zijn er wel mannen die van dikke volle meiden met pikken houden. Dan kunnen we snel afspreken. De eerste keer kan bij mij thuis plaats vinden of in een hotel. Dat is denk ik ook een beetje belangrijk of je uit de buurt komt. Kom je van ver dan kunnen we er tussen in gaan zitten en een hotel boeken samen. Voor hoe lang dat zien we dan wel. Je kunt met mij in contact komen door een berichtje achter te laten. Ik zal proberen iedereen te beantwoorden, maar heb geen idee hoeveel reacties ik krijg. Als je nep bent of mailt voor een 0900 nummer dan laat maar zitten want ik zoek wel een echte vent en geen nepperd. Ik kan mij verplaatsen en dus ontvangen en als je wilt kan ik mij ook overdag vrij maken. Welke gezellige man gaat mij van dit probleem af helpen?
Klik hier om mij een berichtje te sturen