Shemale zoekt sex. Almere buiten


Ik ben een shemale, maar dan wel eentje met klasse, ik gedraag me volledig als een vrouw, maar ik heb natuurlijk nog wel een klein stukje van mijn aangeboren mannelijkheid over, ik heb mijn penis dus nog, verzin nooit smoesjes dat ik hoofdpijn heb, maar heb dus net als mannen meer zin in sex dan de doorsnee vrouw. Ik heb heel veel aan mezelf laten veranderen, en waar ik woon weet niemand dus dat ik als jongetje ben geboren, en dat wil ik graag zo houden. Ik plaats hier een oproepje omdat ik het moeilijk vind om tegen een man te moeten vertellen dat ik nog steeds dat stukje mannelijkheid heb. Maar ik ga ervan uit dat je hier niet op zoek bent naar een tweedehands fiets, maar toch wel interesse hebt in shemales. Dan hoef je dus niet verder te zoeken, ik beloof je niet de hemel op aarde, ik geef je die! Ik ben avontuurlijk, en ontdek graag wat jouw favoriete standje is, en welke toys we samen kunnen uitproberen. Liefde is niet te koop, dus ik vraag geen geld, maar ben wel genoeg vrouw dat je me blij kunt maken met een bosje bloemen.
Reageer hier!