Shemale zoekt vaste relatie Lelystad


Nou daar sta ik dan met mijn advertentie op internet, nooit gedacht dat ik dat zou doen! Ik dacht dat ik alles had, een huis, een leuke man, hondje, baan, alles. Tot de dag dat ik thuis kwam en mijn vent met een ander aan trof in bed. En het ergste nog, het was een vrouw! Schijnbaar was ik niet goed genoeg of had hij toch last van het geen ik nog tussen mijn benen heb.
Ja ik zie er misschien uit als een leuke vrouw, maar ik ben een shemale. Ik heb dus naast een paar goede borsten ook nog een lul. Soms wat onhandig maar je kunt er ook heel veel plezier van hebben samen.
Afijn ik ben sinds kort dus weer alleen en ik voel me soms best eenzaam. Zelf denk ik dat ik wel weer toe ben aan een nieuwe, leuke relatie. Wel deze keer met een man die het dan ook echt bij mij houd graag. Kinderen vind ik geen bezwaar, evenals huisdieren niet. Als we een beetje dezelfde hobby’s zouden hebben zou dat leuk zijn. Zo houd ik van een terrasje pakken, filmpje kijken maar ook heerlijk op vakantie gaan. Er zijn nog zoveel mooie plekken die ik zou willen zien. Ik hoop om snel een leuke reactie te ontvangen.
Klik hier om te reageren