Shemale zoekt vriend. Den Haag

Goeden dag, fijn dat je even de moeite neemt om mijn advertentie te lezen. Ik plaats deze advertentie omdat ik het alleen zijn nu echt we zat ben. Sinds 1,5 jaar ben ik vrijgezel en in het begin genoot ik daar volop van, maar na een tijdje begon het toch te vervelen. Ik heb al op verschillende manieren geprobeerd een leuke man te vinden maar tot nu toe zonder resultaat. Ik ben zowel een liefhebber van mannen als van vrouwen as het sex betreft maar in de relatie ben ik een vrouw en ben ik op zoek naar een man. Zelf ben ik eigenlijk ook een beetje van allebei wat natuurlijk. Ik heb een paar mooie borsten, waar ik zeker trots op ben, maar heb helaas geen vagina. Wel een hele fijne penis waar ik ook veel plezier aan beleef. Voor de man die met mij intiem wil zijn is daar best een oplossing voor, ik ben een groot liefhebber van anale seks. Via deze weg hoop ik eindelijk iemand te kunnen vinden die ook volledig voor mij wil gaan en met wie ik nog heel veel mooie jaren mag beleven. Of dit nu een oudere man of een jongen is vind ik niet zo belangrijk, als je maar tussen 25 en 60 bent, wel dat je lief en verzorgd bent. Ik zou het fijn vinden als we op neutraal terrein kennis kunnen maken om elkaar beter te leren kennen en dan te zien wat voor moois er op kan bloeien. Welke lieve man doet mij een berichtje?