Tans zoekt BDSM contacten. Almere

Ik ben een shemale en ik zoek BDSM contacten. Ik heb altijd al eens een zweepje tegen mijn billen aan willen voelen. Maar geen enkele man durft dit met mij aan. Ik hou er van om de macht aan iemand anders te geven. Op de een of andere manier schrikt dit mannen af waar ik echt helemaal niets van snap. Ook zal ik gelijk eerlijk zijn dat zweepje alleen wil ik niet voelen iets verder gaan vind ik helemaal niet erg. Ik heb nog geen real life ervaring opgedaan. Door het lezen van romans ben ik in aanraking gekomen met BDSM en ben ik er meer over gaan inlezen. Er zijn veel dingen die mij erg aanspreken. Thuis heb ik wel geƫxperimenteerd met diverse speeltjes. Na het afsluiten van een lange relatie ben ik op zoek gegaan naar wat ik wilde. Na het lezen van diverse informatie op diverse sites ben ik nieuwsgierig geworden naar meer. Thuis ben ik gaan experimenteren met tepelklemmen en andere speeltjes, maar ik ben nu op zoek naar een echte ervaring. Ik ben onderzoekend, en nieuwsgierig. Zowel dom als sub spreekt mij aan en wil graag ervaring op doen aan beide kanten om meer te leren. Zullen wij kijken hoever we samen kunnen gaan? Contact opnemen