Tgirl contact Apeldoorn

noravanh
Tja, de natuur maakt nog wel eens een foutje, ik ben dus als meisje in het lijfje van een jongetje geboren. Gelukkig heeft de natuur het nog een beetje goed gemaakt door mij een mooi uiterlijk en vrouwelijke vormen te geven. Ik ben dus een mooie sexy vrouw met een pik, en eigenlijk zie ik daar nu wel de voordelen van in, want ik kan er een hoop plezier van hebben. Ik ben dus op zoek naar een spontane man die dat allemaal wel interessant vind, en graag wil ontdekken hoe het is om door een vrouw in hun kont gepakt te worden. Ik ben makkelijk in de omgang, maar heb een hekel aan mannen die hun afspraken niet na komen, dus alleen serieuze reacties graag. Ik zit in een open relatie met een man en we houden van geile triootjes.
Bij interesse klik hier en stuur ij een bericht