Transsexueel zoekt date. Kerkrade


Ik zou eerst ergens in de stad afspreken, een glaasje wijn drinken, een beetje praten en kijken of we elkaar leuk vinden. Daarna zouden we naar mij toe kunnen gaan. Ben je eenmaal op mijn slaapkamer dan zie je ook meteen hoe stout ik ben. Ik heb een speciale kast waar al mijn pakjes in hangen en waar mijn speeltjes in staan. Daar zal ik je een kijkje in laten nemen. Om je welkom te laten voelen mag jij dan een pakje uitzoeken wat ik aan moet trekken. Als ik mij aan het omkleden ben dan zoek je vast een paar speeltjes uit. Kom ik de kamer weer in dan zou ik het leuk vinden om te zien dat je mij er aantrekkelijk uit vindt zien. Daarna beginnen we dan te spelen met de speeltjes en kunnen we kijken hoe geil ons hele avontuurt zal worden.
Klik hier als je mij een bericht wil sturen