Vrijgezel en op zoek. Rotterdam


Vorig jaar was ik opeens single, maar ik heb de draad weer opgepakt, heb een leuk appartement voor mezelf in Rotterdam en god zij dank kan ik heel goed voor mezelf zorgen. Maar ik vind het nu toch wel weer tijd worden om een nieuwe partner te vinden. Het lijkt mij heerlijk als er weer eens iemand op de bank ligt te wachten als ik van mijn werk kom, en natuurlijk ook met mij het bed wil delen. Ik ben nog jong en mooi, daarbij heb ik behalve een vrouwelijk figuur ook nog een penis, en ik ben er nog steeds niet uit of ik nog een laatste operatie zal ondergaan. Ik val op mannen die charmant zijn, maar ook een spannende stoute kant hebben, en zoveel mogelijk willen ontdekken op het gebied van sex. Ik wil niet meteen gaan samenwonen, maar wil je eerst beter leren kennen, en er natuurlijk achter komen hoe je in bed bent.
Klik om te reageren