Vrouw met pik Eindhoven

janineplay
Lieve jonge man gezocht om met mij zo nu en dan wat spannende uurtjes door te brengen. Ik ben een mooie elegante dame, met een grote pik die het liefst iedere dag wil spuiten. Uiteraard verwacht ik niet dat je iedere dag tijd voor mij vrij kunt maken, maar ik zou het al fijn vinden als je mij af en toe een bezoekje komt brengen. Ik ben netjes, verzorgd, intiem geschoren en discreet, en dat zijn ook de dingen die ik van jou verwacht. Bij mij is alles bespreekbaar, ik wil de uurtjes die we samen hebben graag zo geil mogelijk doorbrengen, zodat we allebei een voldaan gevoel hebben als we één of meerdere keren een spetterend orgasme hebben gehad. Graag alleen serieuze reacties, ik word een beetje moe van die mannen die denken dat ik genoeg heb aan een mail waarin ze vertellen hoe geil ze zijn, ik wil graag echte sex, niet alleen maar op papier.
Klik hier om mij een bericht te sturen