Wil je met mij cammen?

Hoi! Ik ben Danielle en ik ben gek op cammen. Alleen, de laatste tijd lijkt het wel of mannen dit niet meer durven of zo al lijkt het juist anders te zijn. Telkens wanneer ik een leuk gesprek heb, haken ze af op het moment dat ik ze vraag of ze de webcam aan willen zetten. En dat terwijl een paar jaar geleden juist de mannen dit wilde, en de vrouwen niet! Wat is dat toch met jullie, wat hebben jullie te verbergen? Ik hoop in ieder geval dat ik hier een leuke man kan vinden die in eerste instantie een lekkere sexchat wil hebben met mij, maar toch ook daarna de webcam aan durft te zetten zodat we het allemaal nog net even wat spannender kunnen gaan maken. Ik ben een hele open shemale die over alles kan en wil praten, en ik hoop dan ook dat jij ook zo ingesteld bent. Taboes ken ik eigenlijk niet, ik kan letterlijk overal over praten en sta ook overal voor open. Spreek me aan, vertel me wat over jezelf en laat me zien waar jij naar op zoek bent. Is er een klik en heb je mijn interesse gewekt? Dan kun je ervan uitgaan dat we zeker verder zullen gaan. Het zou overigens leuk zijn als we vaker contact kunnen hebben en dit bij iets eenmaligs blijft. Maar wanneer je dit niet wilt of de klik is er niet, dan is dit natuurlijk ook helemaal niet erg.